Choose a language
Auto Achtergrond discover suv header Tips en advies

Ontdek SUV-auto’s en -banden

Welkom bij de SUV-hub. Een omgeving die is ontworpen zodat u meer te weten kunt komen over de populaire SUV.

Tips en adviezen auto

Wist u dat ?

Ondanks het feit dat de term SUV ("Sport Utility Vehicle") pas aan populariteit begon te winnen in de jaren ‘80, werd de stijl van het voertuig al prominent gebruikt voor militaire voertuigen sinds de Tweede Wereldoorlog.
Dankzij de grote veelzijdigheid aan SUV’s zijn de wegen vandaag de dag niet meer zonder hen voor te stellen. Ze voldoen aan veel behoeften van eigenaars en zijn geschikt voor verschillende levensstijlen.

Waarom enkel een goede rijbeleving creëren wanneer je ook de ultieme rijbeleving kunt creëren?
De mensen van Michelin zijn deskundigen wat betreft banden die langdurige prestaties bieden.

Auto Achtergrond lifestyle suv banner Tips en advies

Tips en adviezen

De SUV is geschikt voor verschillende gebruiken en is succesvol vanwege zijn veelzijdigheid, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat. Leun achterover en ontspannen maar. Wij zorgen ervoor dat u alles weet wat u nodig heeft, terwijl de SUV u veilig houdt.

Veelgestelde vragen over SUV’s

Michelin staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Hier delen we enkele van de meestgestelde vragen wanneer het gaat over SUV’s.

vlcsnap 9558 07 09 11h01m11s213
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website