Choose a language
bg constructeurs

Vind uw perfecte MICHELIN band in een paar seconden

Zoek op voertuig

Wij hebben informatie over banden verzameld voor de volgende voertuigfabrikanten. MICHELIN autobanden en motorbanden laten geen ruimte voor fouten. Dankzij een uitgelezen ontwerp en rigoureuze tests garanderen wij dat wij het best mogelijke product maken. Om de voor u beste banden te vinden, kunt u het beste eerst kijken naar de banden die Michelin speciaal gemaakt heeft voor uw model auto of motorfiets.

Tyres by manufacturer

Banden per autofabrikant

Er zijn veel fabrikanten van auto's en motoren. Daardoor is het lastig om uit te zoeken welke band het beste aansluit bij uw behoeften. Michelin heeft, op basis van haar expertise, een Bandenkiezer ontwikkeld om u daarbij te helpen. Met de Michelin Bandenkiezer vindt u heel eenvoudig de juiste banden voor uw auto of motor. Voer de fabrieksspecificaties in of selecteer hieronder de fabrikant om te zien welke montagemogelijkheden Michelin biedt. Met de Bandenkiezer kunt u de banden filteren op automodel of wielmaat.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website