Choose a language

MICHELIN COMMANDER III CRUISER

Grip op nat wegdek, levensduur en handling voor uw Cruiser.

  • Goede grip in natte weersomstandigheden!
  • Duurzaam
  • Uitstekende besturing in de bochten

Waarom kiezen voor MICHELIN Commander III Cruiser-banden?

Op nat wegdek de beste uit zijn categorie*

Een uitzonderlijke grip op nat wegdek* door toepassing van de Silica Rain Technology (SRT) in de rubbercompound en door een groef/loopvlakverhouding die 3% groter is dan van de MICHELIN COMMANDER II voorband.

michelin commander iii wet curve 02

Lange levensduur geërfd van de MICHELIN COMMANDER II

Zijn lange levensduur, geërfd van de MICHELIN Commander II, is te danken aan een nieuw profiel dat zorgt voor een beter contactvlak met het wegdek. 

michelin commander iii cruiser biker

Nieuw profiel voor een zeer goede handling

De Amplified Density Technology (ADT) gecombineerd met het nieuwe profiel van de MICHELIN COMMANDER III Cruiser zorgt voor een betere handling in bochten ten opzichte van de MICHELIN COMMANDER II.

michelin commander iii wet curve 01
MICHELIN COMMANDER III CRUISER Beoordelingen

15 afmetingen beschikbaar voor MICHELIN COMMANDER III CRUISER

Positie
Geschikt voor uw voertuig

MICHELIN COMMANDER III CRUISER 140/90B15 76H

Breedte

140

Hoogte/Breedte

90

Velgmaat

15

Loadindex

76

Speedindex

H

Geschikt voor uw voertuig

MICHELIN COMMANDER III CRUISER 150/90B15 74H

Breedte

150

Hoogte/Breedte

90

Velgmaat

15

Loadindex

74

Speedindex

H

Geschikt voor uw voertuig

MICHELIN COMMANDER III CRUISER 170/80B15 77H

Breedte

170

Hoogte/Breedte

80

Velgmaat

15

Loadindex

77

Speedindex

H

Geschikt voor uw voertuig

MICHELIN COMMANDER III CRUISER 180/70B15 76H

Breedte

180

Hoogte/Breedte

70

Velgmaat

15

Loadindex

76

Speedindex

H

WETTELIJKE VERMELDINGEN

* Volgens Motorrad magazine 06/20 wint de MICHELIN Commander III Cruiser het in de test van de Metzeler Cruisetec, Bridgestone Battlecruise H50, Continental ContiTour, Mistas Custom Force, Pirelli Night Dragon GT en Dunlop D401. De test werd uitgevoerd op het Europese testterrein van Bridgestone in Nettuno, in de buurt van Rome, op een Harley-Davidson FLHCS Heritage Classic 114 met banden in de afmetingen 130/90 B16 (voor) en 150/80 B16 (achter). De MICHELIN Commander III Cruiser behaalde de eerste plaats binnen zijn categorie, met name op 3 specifieke onderdelen op nat wegdek: grootste hellingshoek, kortste remweg, en snelste rondetijd!

* Volgens Motorrad magazine Juni 2020 wint de MICHELIN Commander III Cruiser het in de test van de Metzeler Cruisetec, Bridgestone Battlecruise H50, Continental ContiTour, Mistas Custom Force, Pirelli Night Dragon GT en Dunlop D401. De test werd uitgevoerd op het Europese testterrein van Bridgestone in Nettuno, in de buurt van Rome,  met banden in de afmetingen 130/90 B16 (voor) en 150/80 B16 (achter). De. MICHELIN Commander III Cruiser behaalde de eerste plaats binnen zijn categorie, met name op 3 specifieke onderdelen op nat wegdek: grootste hellingshoek, kortste remweg en snelste rondetijd!

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website