Choose a language

DE MEEST VEELEISENDE MERKEN VERTROUWEN ONS

Fabrikanten van prestigieuze auto's (Mercedes-AMGPorscheFerrari, enz.), motorfietsen (BMW MotorradHarley Davidson, enz.) en fietsen (BHMondraker, NukeproofSunn, enz.) vertrouwen op MICHELIN om hun voertuigen mee uit te rusten en die een optimale rijervaring bieden.
MICHELIN slaagt erin hun vertrouwen te behouden door producten en oplossingen van hoog niveau te ontwikkelen die steeds beter aansluiten bij uw behoeften en u een beter leven in beweging bieden.

De meest veeleisende merken vertrouwen op MICHELIN banden

MICHELIN werkt nauw samen met auto-, motor- en fietsfabrikanten om banden te ontwikkelen die specifiek zijn ontworpen voor hun voertuigen. Ontdek hun verhalen…

Op maat gemaakte banden voor bekende automerken

MICHELIN OE tyres
MICHELIN Eerste Montage-banden (OE-banden) en gemarkeerde banden

OE-banden worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met autofabrikanten om de beste rijprestaties te bereiken. De banden krijgen dan de specifieke markering van de fabrikant op hun zijwand, een garantie voor uitmuntendheid.

MICHELIN banden, banden waarop u kunt vertrouwen

Veel auto's en motorfietsen worden geleverd met MICHELIN-banden als originele uitrusting, na een lange samenwerking tussen deze merken en MICHELIN.
Selecteer het merk van uw voertuig uit de onderstaande lijst en vind de beste MICHELIN banden.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website