Choose a language
moto banner wanneer banden kiezen tips en adviezen

De juiste band voor het juiste gebruik

moto edito cirkel woon-werkverkeer tips en adviezen

Woon-werkverkeer-banden

U gebruikt uw motorfiets/scooter voor uw werk of om van en naar uw werk te reizen. Uw voertuig merkt de gevolgen van het leven in de stad: vaak stoppen bij verkeerslichten, andere voertuigen ontwijken, beschadigd wegdek… en u blijft, ongeacht de weersomstandigheden, het hele jaar door rijden. Uw banden moeten slijtvast zijn en u zo lang mogelijk veilig vervoeren.

moto edito cirkel off-road tips en adviezen

Off-road-banden

Cross, Enduro, Trial en Rally zijn all-terrain activiteiten waarvoor banden met optimale grip en tractie nodig zijn. MICHELIN biedt een compleet gamma met voor wedstrijden geteste banden, die geschikt zijn voor wat u nodig heeft en voor elk mogelijk terrein (zand, gemengd, zacht, hard etc.).

moto edito cirkel tracks tips en adviezen

Track-banden

Onze circuitbanden (track tires) zijn uitgeprobeerd en getest op het racecircuit. Ze zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologie die bestand is gebleken tegen een aantal indrukwekkende circuits. High performance banden voor extra grip en totale veiligheid.

moto edito cirkel op pad tips en adviezen

Avontuur - All Terrain-banden

Een prachtige weg, mooie bochten, een heerlijk zonnetje, it's time to hit the road! Met Michelin banden, hoeft u niet meer te kiezen tussen de rit van uw leven en veilig op pad.

moto edito cirkel retro tips en adviezen

Retro - Vintage-banden

Voor liefhebbers van vintage scooters en motoren, heeft MICHELIN een serie banden ontwikkeld met een decoratieve touch. Zorg dat u zich onderweg onderscheidt van de rest, zonder compromis in stabiliteit en grip.

moto edito cirkel reis tips en adviezen

Toerbanden

Op zoek naar avontuur? Onze banden begeleiden u tijdens uw reis - over gladde wegen of juist buiten de gebaande paden - terwijl u op weg gaat naar mooie, nieuwe ervaringen. Ons doel: u voorzien van banden die lang meegaan en overal kunnen komen met het hoogste niveau aan comfort en veiligheid.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website