Choose a language
header1 amg gt verkleinert

MERCEDES-AMG PARTNER VAN MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Grenzen overschrijden, nieuwe gebieden verkennen, een duik nemen in het onbekende - dit vereist moed en oprechte passie.
Het is deze passie die Mercedes-AMG en Michelin drijft, elk op hun eigen gebied innoverend, om bestaande situaties op te schudden en de mobiliteit grondig te transformeren. Het maakt niet uit of het om buitengewone sportwagens en prestatievoertuigen of om banden gaat.

Mercedes-AMG & Michelin: laten we samen bouwen aan de beste elektrische ervaring

Ontdek het werk dat Michelin en Mercedes-AMG uitgevoerd hebben om de MICHELIN Pilot Sport EV band te perfectioneren.
Er waren meerdere maanden van samenwerking nodig om de band te ontwikkelen die het volledige potentieel van uw nieuwe Mercedes-AMG EQS kan ontketenen en volledig nieuwe 100% elektrische sensaties kan genereren. 

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

De continue zoektocht naar absolute kwaliteit en perfectie verenigt de twee partners. Samen brengen we onze visie op mobiliteit op de weg.

Michelin ontwikkeld gemarkeerde banden voor Mercedes-AMG

MICHELIN-banden met de markering  MO1 - MO2 of MO1-A zijn speciaal ontworpen door Michelin-ingenieurs in nauwe samenwerking met Mercedes-AMG. Om hoogwaardige banden te ontwikkelen, gebruikt Michelin zijn expertise om de beste technologieën en materialen te selecteren op basis van de specifieke kenmerken van elk voertuigmodel. Michelin biedt dus een hoog niveau van prestaties en comfort, voor een werkelijk unieke rijervaring.

Lees meer over gemarkeerde banden.

 

Vind de juiste MICHELIN band voor uw Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Mercedes-AMG-approved tyres for your vehicle can be purchased from specialist websites and stores

Zoeken op
Adres, stadof postcode
Car
  • Car
  • Motorbike
Mijn locatie
Zoeken
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website