BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

MICHELIN Consumer CareOnze hightech banden zijn ontwikkeld om aan de verschillende eisen van de hedendaagse chauffeurs te voldoen. Op basis van uw rijstijl, type voertuig en de weersomstandigheden van het seizoen adviseren de experts van MICHELIN u welke band het beste bij u past.CONTACT


CHAT

Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze mederwerkers

PHONE

078153134

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 19:00 uur

E-mail

24/7ONZE BELOFTES
BEGELEIDING BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE BAND

De banden van MICHELIN worden ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologie. Zo kunnen wij klanten met verschillende rijstijlen en behoeften optimaal van dienst zijn. We begrijpen dat klanten soms meer willen weten over onze technologie, dus is er altijd een expert beschikbaar bij MICHELIN Consumer Care.

KOPEN WORDT EENVOUDIG

Heeft u de juiste band gevonden? Dan tonen onze online experts u graag de drie dichtstbijzijnde dealers die de door u gewenste banden verkopen en monteren!

ONDERSTEUNING NA AANKOOP

MICHELIN is er voor u, ook na uw aankoop. Heeft u vragen over banden of wilt u meer weten over loopvlakken en grip, dan staan we per telefoon, e-mail of live chat voor u klaar! Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze experts.


  • BENT U AL VOORZIEN, ALS HET ER ECHT OP AANKOMT? BENT U AL VOORZIEN, ALS HET ER ECHT OP AANKOMT?Altujd veilig, nieuw of versleten,
    In alle weersomstandigheden