BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Michelin in BelgiëMichelin in België

Michelin Belux is opgericht in 1913, 22 jaar na de uitvinding van de demonteerbare rubberband door de gebroeders Michelin. Tot 2002 was het hoofdkantoor gevestigd in Brussel. In dat jaar verhuist Belux naar Zellik (provincie Vlaams-Brabant). Michelin draagt vanuit Zellik de visie uit van innovatie, mobiliteit en maatschappelijke vooruitgang in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Michelin Belux heeft sinds 1996 een Logistiek Centrum in Gosselies, in de buurt van het vliegveld Brussels South Charleroi Airport. Dit Logistiek Centrum heeft twee hoofdactiviteiten. Ten eerste wordt vanuit Gosselies de distributie verzorgd van de Landbouw- en grondverzetbanden voor de Benelux. Tweede hoofdactiviteit is de montage van Landbouw- en grondverzetbanden.

Uiteindelijke beschikt Michelin over een Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie in Brussel. De PV zorgt voor de Public Relations van de Groep Michelin.


Belgische vestigingen

Michelin Belux SA (Hoofdkantoor)
Brusselsesteenweg 494 Bus 1
1731 Zellik

Logistiek Centrum voor Landbouw - en grondverzetbanden
Aéropole de Gosselies
Rue Louis Blériot
6041 Gosselies

Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie
Avenue Tervuren 12
1040 Bruxelles
  • BENT U AL VOORZIEN, ALS HET ER ECHT OP AANKOMT? BENT U AL VOORZIEN, ALS HET ER ECHT OP AANKOMT?Altujd veilig, nieuw of versleten,
    In alle weersomstandigheden