BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Rijtips

MICHELIN winterbandengamma

05 apr 2011

MICHELIN winterbanden

U kunt nu werkelijk genieten van het rijden in de winter. Winterse weersomstandigheden veroorzaken overal in Europa problemen op de weg. Controleer of uw voertuig correct is uitgerust op de weerstomstandigheden en verkeersituatie. Zoek de juiste MICHELIN winterband voor uw voertuig. Selecteer wat van toepassing is op uw voertuig en zie welke band voor u de juiste keus is of bekijk ons complete gamma winterbanden.

Opgepast: In sommige landen zijn winterbanden wettelijk verplicht.

Winterbanden voor personenwagens

Winterband MICHELIN Alpin

MICHELIN Alpin Bestemd voor kleine stadsauto’s, monovolume wagens, compacte en familie auto’s. Rijden met alle vertrouwen, een winter langer Door vorst, sneeuw of regen: 10% makkelijker optrekken (1) 5 % kortere remweg (2) Gaat een winter langer mee (3) Een nieuwe revolutionaire samenstelling, Helio compound (met zonnebloemolie) zorgt voor een goede grip op nat of besneeuwd wegdek. De Full Active Tread zorgt voor een betere stabiliteit en rem- en trekkracht van uw voertuig. Ideaal voor de meest veeleisende omstandigheden.

 

(1) Gemiddeld, vergeleken met zijn voorganger op besneeuwd of beijzeld wegdek. TÜV SÜD 2010 in 195/65 R 15 T en 205/55 R 16 H.

(2) Gemiddeld, vergeleken met zijn voorganger op besneeuwd, beijzeld of nat wegdek. TÜV SÜD 2010 in 195/65 R 15 T en 205/55 R 16 H en interne tests.

(3) De MICHELIN Alpin A4 rijdt gemiddeld 35 % meer kilometers vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten. TÜV SÜD Automotive in 195/65 R 15 T en 205/55 R 16 H. Banden aangekocht op de markt in november 2009.

Winterband MICHELIN Pilot Alpin

Bestemd voor veelzijdige en compacte 4x4-voertuigen.LATITUDE Alpin is de 4x4-band voor de winter: deze band biedt u veiligheid en een uitzonderlijk kilometerrendement! De Stabiligrip technologie combineert twee verschillende lamellen voor een betere stabiliteit en grip op sneeuw.

Winterbanden voor 4x4-wagens en SUV's

Winterband MICHELIN LATITUDE Alpin

Bestemd voor veelzijdige en compacte 4x4-voertuigen. LATITUDE Alpin is de 4x4-band voor de winter: deze band biedt u veiligheid en een uitzonderlijk kilometerrendement! De Stabiligrip technologie combineert twee verschillende lamellen voor een betere stabiliteit en grip op sneeuw.

Winterband MICHELIN Latitude Alpin HP

Bestemd voor 4x4-voertuigen die hoge prestaties leveren. MICHELIN LATITUDE Alpin HP is de winterband voor 4x4-voertuigen met hoge prestaties die wordt aanbevolen door de meest veeleisende automobielconstructeurs. MICHELIN Latitude Alpin HP is gehomologeerd voor zowel Mercedes GL, M en R-Klasse.

Winterbanden voor bestelwagens en campeerwagens

Winterband MICHELIN Agilis Alpin

Bestemd voor alle bestelwagens Voor de professionals onder u: De MICHELIN Agilis Alpin iis nog veiliger in alle winterse rijomstandigheden, is zuiniger en robuuster(1).

 

(1) In vergelijking met zijn voorganger. Interne test uitgevoerd in 2007 in de afmeting 195/65 R 16 104 Q.

 

 

Recent door u bekeken artikelen

Er zijn nog geen recent door u bekeken artikelen

  • Autobanden
  • 4x4/SUV
  • BESTELWAGEN - CAMPER
Loader