BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Koopwijzer

De MICHELIN Primacy 3, winnaar van de ADAC zomerbandentest 2015

Michelin 04 jun 2015

Banden tests MICHELIN Primacy 3

De zomerband MICHELIN Primacy 3, nieuwe generatie, heeft de eerste plaats bereikt in de meest recente zomerbandentests van de ADAC. Deze band voor sedans en auto's in het hogere segment behaalde het hoogste algemene cijfer en stond daarnaast op drie prestatiegebieden bovenaan: nummer 1 in remmen op droog wegdek*, nummer 1 in remmen op nat wegdek** en nummer 1 in slijtage***.

"Een zeer evenwichtige band", "het hoogste cijfer voor remmen op droog wegdek en slijtage", aldus de ADAC, een onafhankelijke testorganisatie die bekend staat om haar strenge eisen. Dankzij een nieuw loopvlak en een nieuw rubbermengsel die de prestaties verbeteren – zowel het remmen op droog en nat wegdek als de levensduur – is de nieuwe zomerband Primacy 3 de beste band in zijn categorie. De Primacy 3 staat op de eerste plaats van 19 geteste banden, nog boven de Goodyear Efficient Grip Performance en de Continental Conti PremiumContact 5.

* Volgens ADAC-tests, uitgevoerd in 2015 in de afmeting 205/55 R16 91V
** Volgens ADAC-tests, uitgevoerd in 2015 in de afmeting 205/55 R16 91V, gedeelde eerste plaats voor premiumbanden met de Pirelli Cinturato P7 Blue
*** Volgens ADAC-tests, uitgevoerd in 2015 in de afmeting 205/55 R16 91V, gedeelde eerste plaats met de MICHELIN Energy Saver +

Meer informatie (in het Duits ) is te vinden op de website van de ADAC

Vind de juiste MICHELIN personenwagenband

Voor het juiste advies hoeft u alleen informatie over uw voertuig of uw bandenmaat in te voeren en uw behoeften aan te geven.

Recent door u bekeken artikelen

Er zijn nog geen recent door u bekeken artikelen

  • Autobanden
  • 4x4/SUV
  • BESTELWAGEN - CAMPER
Loader