BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Basisgegevens banden

FAQ #2: vragen over MICHELIN winterbanden

Michelin 20 feb 2012

Vragen over MICHELIN winterbanden

Wij hebben de meest gestelde vragen over MICHELIN winterbanden die aan het Michelin Consumer Contact Center op een rijtje gezet. Gezien het belang van het onderwerp, dachten we dat het het beste was om deze antwoorden met het grootste aantal mensen te delen op onze internet site.

Vraag: is MICHELIN Alpin A2 uit productie genomen? Zo ja, wat is het vervangende model?

Antwoord: MICHELIN Alpin A2 is één van de voorgangers van MICHELIN Alpin A4, de MICHELIN winterband die ontworpen is voor stadswagens, monovolumes en gezinswagens.

Vraag: Ik ben heel tevreden over het behaalde kilometerrendement van mijn MICHELIN Primacy Alpin. Het is nu tijd om deze te vervangen, maar ik vind geen dealer die mij dit model kan verkopen. Werd hij uit productie genomen? Zo ja, wat is het vervangende model?

Antwoord: MICHELIN Primacy Alpin PA3 is een winterband die grotendeels werd vervangen door MICHELIN Alpin A4. Voor meer informatie over MICHELIN Alpin A4 kunt u onze gedetailleerde productpagina raadplegen.

Vraag: Is MICHELIN Latitude Tour HP een winterband?

Antwoord: MICHELIN Latitude Tour HP is niet ontworpen als een winterband voor 4x4 en SUV. Wanneer u op zoek bent naar een winterband voor 4x4 en SUV, adviseren wij u de gedetailleerde productpagina van MICHELIN Latitude Alpin en MICHELIN Latitude Alpin HP te bezoeken.

Vraag: Is MICHELIN Primacy HP een band voor alle seizoenen? Zal deze veilig zijn in de winter?

Antwoord: MICHELIN Primacy HP is een zomerband in tegenstelling tot MICHELIN Alpin A4 en MICHELIN Pilot Alpin PA3 die winterbanden zijn.

Vraag: Is MICHELIN Energy Saver een band voor alle seizoenen?

Antwoord: MICHELIN Energy Saver is een zomerband en is niet ontworpen om het hoofd te bieden aan strenge winterse omstandigheden. In het winter gamma kan MICHELIN Alpin A4 worden beschouwd als de tegenhanger van de MICHELIN Energy Saver

Indien u meer informatie wenst over onze producten, aarzel niet om contact op te nemen met ons consumer contact center. Ook kan u onze tyre selector raadplegen om de juiste MICHELIN band voor uw auto te vinden

  • Autobanden
  • 4x4/SUV
  • BESTELWAGEN - CAMPER
Loader