Choose a language
pression pneus michelin3

Bandenspanning voor Audi

Hoe kunt u de MICHELIN bandengids gebruiken om de bandenspanning van een Audi te vinden?

De Michelin Bandengids stelt u niet alleen in staat de banden te kennen die onder u auto passen maar ook de door Michelin voorgeschreven bandenspanning te vinden. De beste manier om de goede bandenspanning blijft nog de indicatie in de benzineklep of het etiket in de deur van uw auto. Dit is de bandenspanning die voorgeschreven wordt door de auto fabrikant.

capturenlaudi

Hiervoor vult u eenvoudig de nodige gegevens van uw Audi in de kolommen. Ieder detail is belangrijk. In het gamma A3, een zelfde model kan verschillende bandenspanningen hebben bijvoorbeeld voor een verschillende motor uitvoering. Wees er dus zeker van dat u de goede karakteristieken van uw auto invult. Als u niet zeker bent kunt u het beste uw dealer raad plegen.

Als u dit eenmaal voltooid hebt, hoeft u alleen nog maar op de + knop te drukken onder het menu van de bandengids om de resultaten van de bandenafmetingen en de bandenspanning voor uw Audi te laten zien.

Let op, sommige autofabrikanten stellen voor om een speciale afmeting winterbanden onder uw auto te monteren, deze hebben een andere bandenspanning dan de standaard banden.

Raadpleeg de MICHELIN bandengids om de bandenspanning van uw Audi te vinden.

De vermelde bandenspanningen zijn louter indicatief. De bandenspanning voor uw wagen staat vermeld in het onderhoudsboekje van uw wagen of op een sticker aan de binnenzijde van de voordeuren of op de tankdop van uw wagen.

Indien u meer informatie wenst over onze producten, aarzel niet om contact op te nemen met ons consumer contact center. Ook kan u onze bandengids raadplegen om de juiste MICHELIN band voor uw auto te vinden

Topmodellen voor Audi
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website