België/Belgique

Werving

Werken bij Michelin

Als topspeler op de markt wordt nogal wat van je verwacht en niet alleen door de miljoenen mensen die zich op Michelin banden voortbewegen. Ook onze partners rekenen op topprestaties van onze producten en van onze verkopers. Maar om continu in beweging te blijven en een leidende rol te spelen, hebben we behoefte aan mensen die dezelfde passies delen van mobiliteit, innovatie en maatschappelijke vooruitgang.

Bij Michelin is de ontwikkeling van medewerkers een strategische doelstelling. We zijn ervan overtuigd dat uw ontwikkeling, evolutie en engagement de kern vormen van Michelins verwezenlijkingen. Als internationale speler zijn we op vijf continenten aanwezig en bieden we u de kans om niet alleen binnen de nationale hoofdzetel, maar ook internationaal mobiel te zijn en zo zelf uw carrièrepad uit te rollen.

Michelin engageert zich ertoe om het principe van gelijke kansen en diversiteit toe te passen in haar onderneming. Daar houdt Michelin al van bij de aanwerving rekening mee, om zo ook het innovatief karakter, dat van Michelin een wereldleider maakt, te garanderen. Als medewerker van Michelin krijgt u de nodige opleidingen om uw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Daarnaast biedt Michelin ook een competitief loon en een reeks bijkomende voordelen.

Actuele vacatures Michelin Belux

 

Spontaan solliciteren

Vindt u in bovenstaande lijst geen functie terug die voldoet aan uw ambities of ervaring?
Dan nodigen wij u uit om via een spontane sollicitatie uw interesse in Michelin kenbaar te maken. Stuur hiervoor uw motivatiebrief en CV op naar onze personeelsdienst en dit via post of e-mail:

Michelin Belux NV
T.a.v. Personeelsdienst
Brusselsesteenweg 494
B-1731 Zellik

E-mail: hrm.recruitment@be.michelin.com